Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Υπεύθυνη Fantasia Theatre

Μαριάννα Σχίζα, Θεατροπαιδαγωγός – Hθοποιός

marianna-1123Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το ενδιαφέρον της για το θέατρο, τη μουσική και τις τέχνες άρχισε να καλλιεργείται από τα σχολικά της χρόνια, όπου συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Επιτυχούσα στις εισαγωγικές εξετάσεις Θεάτρου του Υπουργείου Πολιτισμού, σπούδασε θέατρο στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” στην Αθήνα (2006-2009). Μετά την αποφοίτησή της από την δραματική σχολή συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας πλήθος σεμιιναρίων υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, σωματικής έκφρασης και θεατρικού παιχνιδιού. Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές για παιδιά και ενηλίκους, ως θεατροπαιδαγωγός σε δημόσιους και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς και ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε εκδηλώσεις και γιορτές.

Δημιουργική Ομάδα

Αχιλλέας Χαχάμης, Δημοτικός Τραγουδιστής – Μουσικός

xaxamisaxilΟ Αχιλλέας Χαχάμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Τα πρώτα του ακούσματα στο δημοτικό τραγούδι τα πήρε από τη γιαγιά του στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων η οποια τραγουδουσε ερασιτεχνικά. Είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα με τα οικονομικά, σπούδασε βυζαντινή μουσική στην Κατσάρειο σχολή Ιωαννίνων οπου και έλαβε το δίπλωμα. Τα επόμενα χρόνια επιστρέφει στην Αθήνα και διδάσκεται την τέχνη του λαούτου δίπλα στον χρήστο ζώτο και αργότερα στον Κώστα Φιλιππίδη. Τον Αύγουστο του 2009 συμμετείχε στα σεμινάρια του μουσικού χωριού Άγιος Λαυρέντιος με θέμα το ηπειρώτικο και ξηρομερίτικο τραγούδι και δάσκαλο τον Χρήστο Τζιτζιμίκα. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει φωνητική και θεωρητικά στο εθνικό ωδείο Αγίας Παρασκευής, δίπλα στον Αλέξανδρο Μποσινάκο. Επαγγελματικά με το δημοτικό τραγουδι όμως ξεκινά ήδη από το 2004, με συμμετοχές σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, γλέντια και τηλεοπτικές εκπομπες στην περιοχή της θεσσαλίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίπλα σε καταξιωμένους εκπροσώπους του χώρου, ενώ δε λείπουν και οι δραστηριοτητες στο εξωτερικό όπως η συνεργασία με το χορευτικό της Pasadena του Los Angeles για το διαγωνισμό Ελληνικών χορών στην Αμερική FDF κ.α

Ελένη Μητροπούλου, Εμψυχώτρια – Ειδική παιδαγωγός

elenimitropoulouΗ Ελένη Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Καστέλι Κισσάμου στην Κρήτη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Κατεύθυνση στην Παιδαγωγική, καθώς και της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης “Πράξη Επτά”. Επίσης, έχει παρακολουθήσει το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού «Λάκης Κουρετζής» για ένα έτος. Συνεχίζει να επιμορφώνεται στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, στο Πρόγραμμά Εξειδίκευσης “Μαθησιακές Δυσκολίες: Σύγχρονες Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Προγράμματα Αντιμετώπισης”. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων εικαστικού, θεατρικού, παιδαγωγικού και ψυχολογικού περιεχομένου. Εργάζεται στην Αθήνα ως παιδαγωγός, με παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε ιδιωτικό σχολείο και ως συνεργάτης σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. Στο παρελθόν έχει εργασθεί σε κατασκηνώσεις παιδιών και σε καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα. Έχει γράψει “Το Γεγονός…” – Ένα αλληγορικό παραμύθι για μεγάλους, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όστρια. Τέλος, έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ζωγραφικής και κατασκευών.